Mitä tehdä kun pelihyllyyn ilmestyy tyhjää tilaa?

Tietenkin hankkia lisää täytettä.

Saimme pistettyä kiertoon muutaman pelin, jotka vain nököttivät hyllyssä turhan panttina. Tämä toi kaivattua tilaa, joka sitten täyttyikin yllättävän nopeasti, sillä mieheni halusi lähteä käymään keskustassa hieman ostoksilla.

Lautapelit.fillä oli Dominionin Alkemia-lisäosa alessa, joten menimme nappaamaan itsellemme yhden. Jostain syystä monet eivät ilmeisesti pidä Alkemiasta, mutta eipä se meitä haittaa. Harmi kun Kaukaiset rannat -lisurin suomenkielinen painos on loppu, liekö uutta tulossa ollenkaan?

Olin katsonut netistä, että heillä näytti olevan Kingsburgin peruspeliä hyllyssä, ja koska se oli ollut meidän toivelistalla jo useamman vuoden, ajattelin että nyt on sen vuoro. No tietenkin kävi niin, että sen olikin joku jo kerennyt ostaa, se ei vain syystä tai toisesta näkynyt saldotilanteessa heti. Tämä toki harmitti, mutta ei voi mitään. Nappasin sen sijaan Antoine Bauzan Samurai spiritin, koska pidän kyseisen herran tuotannosta. Samurai spirit on yhteistyöpeli, mikä myös on yleisesti ottaen genre, josta pidän.

Samurai spiritin hauska kansi.


Lähtiessämme liikkeestä, päätin käydä varmuuden vuoksi Fantasiapeleillä katsomassa, josko heiltä
löytyisi Kingsburgia. Ollaan viime aikoina hieman yritetty välttää Fantsussa asioimista, koska heidän hinnat on usein paljon korkeammat kuin muualla. Ja kappas vain, sieltähän löytyi sekä peruspeli että To forge a Realm -lisäosa Kingsburgiin.  Nappasin molemmat sen enempiä miettimättä. Suunnistimme tyytyväisinä syömään ja tonkimaan ostoksiamme

Vihdoinkin meidän!

Kotiin saavuttuamme postilaatikkoon oli kolahtanut uusin Spielbox-lehti, jota rupesin heti innoissani selaamaan.  Artikkelit oli kyllä mielestäni huonoja, varsinkin Abyssin arvostelu, josta en pitänyt ollenkaan. Siisteintä oli kuitenkin lehden mukana tullut pelimatto Colt Expressiin. Oltiin juuri pari päivää aikaisemmin puhuttu kyseisestä junaryöstöpelistä, mutta emme olleet päättäneet vielä sen hankinnasta.  Kenties tuo pelimatto oli vinkki siitä, että Colt Express sopisi meidän kokoelmaamme.

Ja kuinkas sattuikaan, huomasin ostaneeni aivan liian vähän korttisuojia. Ja ei kun nettiin tilaamaan lisää, ja hupsista, sinne ostoskoriin päätyi siis myös se Colt Express.  Länkkäriteema ei varsinaisesti iske minuun, mutta en ole kyllä sitä vastaankaan. Colt Express vaikuttaa myös hyvältä filleriltä, ja
uskoisin sen olevan juuri sopiva tulevaa TableTop Day:tä varten. Ohjelmointipeli meidän kokoelmassamme puuttuikin, joten mikäpäs siinä. Innostuin myös kaivamaan meidän ainoan jo hyllyssä olevan länkkäripelin esiin, eli erittäin hauskan Dice Townin. 
Dice Town ei ole päässyt vähään aikaan pelipöydälle, mutta se on vakiinnuttanut paikkansa meidän kokoelmassa, ja se tuskin menettää paikkansa koskaan. 

Colt expressin ollessa vielä postissa, Dice Town saa luvan edustaa. 


Lievästi kyllä harmittaa, että meiltä puuttuu Dice Townin lisäosa, jonka avulla pystyy mm pelaamaan kuudella pelaajalla. Se on jotenkin vain jäänyt hankkimatta, ja on ollut osasyynä sille, ettei peli ole vähään aikaan päässyt pöydälle. Yleensä kun sen kaivaa kassista esiin halukkaita on enemmän kuin mukaan mahtuisi.

Jahka saan Colt Expressin postista, nappailen siitä kuvia tänne. Se on nimittäin näyttävä peli jos mikä! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Potion explosion - räjähtävää viihdettä koko perheelle.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021