Lauantain peli-illan muistelo.

Tänään oli taas perinteinen lauantain peli-ilta. Osallistujamäärä oli pienehkö, mutta ei se meitä haitannut. Pääsimme aloittamaan jo reippaasti iltapäivän puolella, ja nautimme ihanasta keväisestä auringon paisteesta peliterassilla.

Edellisen viikon peli-illan innoittamana pelasimme tälläkin kerralla Small worldia, mutta tällä kertaa Underground-versiota. Totesin taas, että pidän tästä versiosta hieman enemmän kuin tavallisesta SW:stä. Jotenkin Undergroundin rodut ovat mielenkiintoisempia, kuin tavallisen SW peruspelin. Lisäosat ovat sitten ihan asia erikseen.

Aurinkoinen iltapäivä peliterassilla.

Pelimenestystä ei tullut Small worldissa ja tästä tulikin illan teema. Nyt taitaa  tuntua pari viikkoa sitten hajoittamani peilin tuoma epäonni.  Small worldin jälkeen otimme erän Star Realmsia, yhtä huonolla menestyksellä. Sen jälkeen pelasimme  Vuoden peliä Splendoria, jonka onnistuin voittamaan yhden pisteen johdolla! Huikea menestys.

Splendor meneillään.


Splendor miellyttää minua edelleen simppeliydellään. Virtaviivaiset säännöt yleensäkin aina miellyttävät minua, ei aina tarvi keksiä sääntöjä vain niiden keksimisen ilosta.
Splendorin jälkeen siirryimme pelaamaan Dominionia Katovuodet-lisurin kera. Peli liikkui todella nopeasti, vaan enpä voittanut.  Ryöstöretki on muuten todella kenkku kortti, silloin kun et pääse puolustautumaan siltä!

Huono käsi.


Dominionin jälkeen pelasimme virkistävän pelin Camel cupia. Mielenkiinnolla odotan tulevaa lisäosaa Supercupia, jonka pitäisi tuoda peliin parin uutta jippoa. Camel cup toimii nopeana fillerinä, ja mielellään seurassa, joka ei ota kaikkea ihan niin tosissaan.

Kreisit kamelit! 


Illan viimeisenä herkkuna pelasimme Smash Up:ia.  Edellisestä kerrasta olikin pieni tovi, joten oli hauskaa päästä kokeilemaan uusia factioneja , jotka hankimme hiljattain. Tai no, lopulta päädyin vakooja/velho -yhdistelmään, eli ei yhtään uutta minulla.
Smash up oli mainio lopetus hauskalle peli-illalle. Kiitos kanssapelaajille seurasta!Uutuuttaan hohtavat suojat on muuten perskuleen liukkaat.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Potion explosion - räjähtävää viihdettä koko perheelle.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021