Pääsiäisloman aftermath.

Loma loppui ja arki alkoi. Seuraavana lauantaina onkin International TableTop Day, joten onhan tässä jotain mitä odottaa. Lomapäivät olivat rentouttavia ja täynnä perhettä, ystäviä ja pelejä.

Pitkänäperjantaina menimme vanhemmilleni syömään karitsaillallista, ja yhdistimme sen peli-iltaan.
Ensimmäisenä pelasimme Alien Frontiersia. Damn, että se on hyvä peli!

Kolminpeli menossa.

Pääsimme aloittamaan pelaamiset jo aikaisin iltapäivällä, ja saimme pelata rauhassa karitsan kypsyessä sous videssä.  Alien Frontiersin jälkeen otimme erän Kingsburgia, tällä kertaa lisäsimme osan lisäosan materiaaleista mukaan.

Ruuan jälkeen saimme pari pelaajaa lisää pelipöydän äärelle. Jatkoimme pelailua länkkäriteemalla Dice Townin ja Colt Expressin nimissä.

Lankalauantaina saimme karvaisen kaverin kylään, joten jätimme lautapelit hyllyyn yhdeksi illaksi

1,5 -vuotias tiibetinspanieli Ilo on kiinnostuneempi kadulla kulkijoista kuin peleistä.

Sunnuntaina saimme yllärikutsun Hannalle pelailemaan, ja otimme kutsun ilomielin vastaan. Pelasimme Alien Frontiersin ja Colt Expressin lisäksi myös Flash Point Fire Rescueta. Olimme hyvin lähellä voittoa, mutta talo romahti päällemme. Peli oli kuitenkin hauska, yhteisestä tappiostamme huolimatta.

Lupaavasta alusta huolimatta, Flash Point veti pidemmän korren.


Lopetimme pääsiäisen maanantaina anoppilassa Las Vegasin ja Qwixxin tahtiin.  Sitten olikin aika suunnata ajatukset alkavaa työviikkoa kohti. Las Vegas on ollut viime kesästä lähtien  yksi meidän fillerisuosikeista. Ostimme sen matkalla mökille ja siitä lähtien se on saanut pöytäaikaa säännöllisesti. Mieheni sisko on kehitysvaimmainen, ja yritämme aina löytää uusia pelejä, joita voimme myös hänen kanssaan pelata. Las Vegas vaikutti sujuvan hänen kanssaan oikein mainiosti, ja olen tästä erittäin iloinen.

Viva las Vegas!

Arki toi mukanaan myös jotain hyvääkin, sillä postisetä toi kivan uuden paketin, jota olin koko pääsiäisloman odottanut innolla. Kyllä nyt jaksaa, ainakin seuraavaan lauantaihin, eli TableTop Day:hin.

Lisää Trainsiä kokoelmaamme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

50 lempparipeliäni.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021