Maanantaikappaleita.

Itselläni on ollut ihan mielettömän hyvä tuuri siinä, että lähestulkoon kaikki pelit, jotka ollaan hankittu, ovat olleet ehjiä ja kaikki osat tallella. Netistä olen kyllä usein lukenut, kun ihmiset huutelevat puuttuvien osien perään, ja kaivelevat asiakaspalvelutietoja milloin millekin yritykselle.

Pari vuotta sitten sain mieheltäni Taluva pelin joululahjaksi, ja silloin oli todellinen pettymys, kun laatikossa oli vaillinainen määrä pelinappuloita, joten emme päässeetkään joululomalla sitä pelailemaan. Otin silloin yhteyttä Fertiin, eli pelin tuottajaan, ja sain ensinnäkin odotella vastausta viikko tolkulla, ja itse korvauspalojen saaminen oli todella hankalaa, vaikka olikin kyse heidän tekemästään viasta. Tuosta jäi silloin todella paha maku suuhun, ja en voinut kuin vain rukoilla, ettei moista tarvitsisi toiste kokea.

Sitten kävikin niin, että juuri hankkimani Caverna( jossa tulee aivan älytön määrä tavaraa) olikin hieman viallinen, sillä yksi punch boardeista oli printattu väärin päin. Hieman pelokkaana otin yhteyttä Mayfair Gamesiin ja varaudun henkisesti tappelemaan asiasta, sillä edellinen vastaavanlainen kokemukseni oli niin huono. Voitte siis vain kuvitella, kuinka yllättynyt olin, kun minuun otettiin tunnin sisällä sähköpostin lähettämisestä yhteyttä ja kovasti pahoittelen pyysivät  kuvan viallisesta tuotteesta, ja sen nähtyään lupasivat postittaa korvaavan minulle. Tuosta noin vain.


Vaikea uskoa, että nämä kaikki todella mahtuvat Cavernan laatikkoon.

Onneksi vain yksi pahvisivu oli viallinen, joten pystymme kyllä pelaamaan pienemmillä pelaajamäärillä peliä. Pelin maksimi pelaajamäärä on seitsemän, ja en kyllä ikinä suostu pelaamaan Cavernaa yli viidellä. Niin hullu en sentään ole.

Muutoin olen kyllä erittäin tyytyväinen ostokseemme. Kaikki komponentit ovat laadukkaita ja niitä on hillitön määrä. Rahalleen saa kyllä vastinetta, joten ei tarvitse säikähtää Cavernan isohkoa hintalappua.

Siinä se nyt on kaikessa komeudessaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

50 lempparipeliäni.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021