Lautapelishoppailua sateissa Helsingissä.

Näin perjantain kunniaksi lähdettiin Janin kanssa käymään lautapelit.fi:ssä, josko sieltä jotain tarttuisi matkaan. Vieläkään ei tuo synttärilahja-asia ole edennyt, ei tuo sankari osaa päättää mitä haluaisi. Mutta se nyt ei ollutkaan reissun syy.

Hetki siinä kierreltiin,  kun Janin silmiin osui uusi Small World Realms. Jossain vaiheessa se olisi kuitenkin tullut hankittua, joten napattiin se sitten kainaloon. Mitä olen netistä tuosta tutkinut, niin hauskalta konseptilta vaikuttaa. Hyvä lisä meidän SW kokoelmaan.

Muistin yhtäkkiä, että Competo oli julkaissut Alan Moonin Airlines Europen hiljattain, ja päädyin etsimään sitä hyllyistä. Ei ihan heti meinannut osua silmään, se oli mielestäni niin oudossa paikassa, mutta löytyi onneksi loppujen lopuksi. Tiistaina olisi ehkä tiedossa peli-ilta pitkästä aikaan, joten pidetään peukkuja, että saadaan AE pöydälle tuolloin. Sääntökirjaa olen jo hieman selaillut ja katsonut Tom Vaselin ja Beth Heilen videot pelistä. Luulen, että tuosta tulee uusi suosikki meille.

Ihastelin hyllyssä vielä Railways of the World:iä, mutta koska se oli yhtä kallis kuin nuo kaksi muuta peliä yhteensä, ajattelin jättää sen toistaiseksi vielä hankkimatta. Marraskuussa vietän synttäreitäni, joten aina voi toivoa sitä lahjaksi.

Maksettuamme ostokset, lähdettiin iloisin mielin kohti Kaisaniemeä. Ulkona paistoi siinä vaiheessa vielä aurinko, joten oli ihan kiva kävellä Fantsuun. Tiesin jo matkalla sinne, mitä olin aikeissa ostaa. Summoner Wars Master Set:iä kun ei lautapelit.fi:n valikoimassa ole toistaiseksi. 50 oli kyllä mielestäni hieman suolainen hinta, mutta napattiin se silti mukaan. Nyt meillä on mielestäni hyvä valikoima korttipelejä kahdelle, joten ei varmaan ostella uusia vähään aikaan. Faction deckejä yms, ei tietenkään lasketa. LotR korttipeliinkin tulee varmasti osteltua adventure packejä, kunhan nyt saadaan se edes pöydälle joku päivä. Kaksin on tullut pelattua jotenkin vähän koko kesänä, mutta uskoisin sen muuttuvan syksyn ja talven aikana.  Kotimatkalla iski kaatosade, joten päätettiin mennä paikalliseen yksille. Ei huono.

Uusiin hankintoihin kuuluu myös käytettynä, mutta erittäin hyväkuntoisena ostettu  Conquest of Planet Earth, joka täydentään mukavasti meidän Flying Frog Productions kokoelmaa. Sitä ei kyllä varmaan vähään aikaan saada pöydälle, mutta se oli pakko hankkia, kun saatiin kuitenkin melko hyvään hintaan.  Täytyy kyllä myöntää, että nyt on hyllyssä luvattoman suuri määrä pelaamattomia pelejä, mutta ostotahti varmasti hidastuu ensi vuoden aikana, kun yritetään säästää häihin, jotka on ensi vuoden lokakuussa. Harmi vaan kun jo nyt tiedän, että syksyllä on tulossa paljon must have lisäosia sun muuta kivaa.

Ensiviikon peli-iltaa pitäisi myös hieman suunnitella, mutta en nyt kuolemaksenikaan muista, että mistä oli viimeksi puhetta. Viimeksi taisi jäädä pelaamiset vähiin, kun saatiin yllätysvieraita kesken illan. Lautapelit ja alle 1-vuotiaat ei ole hyvä yhdistelmä. Liikaa kuolaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Dune: Imperium - hiekkamatojen matkassa.

Top-30 lautapeliä 2020 Armageddon edition.