Alchemists, Five Tribes ja muffinseja.

Vihdoinkin tuntuu siltä, että syysrytmi on päällä. Kovasti on menoja merkattuna kalenteriin, mutta osa niistä on toki peleihin liittyviä.Pari viikonloppua sitten pelattiin Alchemists:ia kolmeen pekkaan. Sehän osui ja upposi niin hyvin, että piti päästä heti maanantaina kokeilemaan samalla porukalla uudestaan. Maiju oli tehnyt minion aiheisia muffinseja, joita piti myös samalla vähän maistella. Itse en ole mikään suuri pullan puputtaja, mutta kyllä yksi suklaamuffinsi maistui minullekin.

Alchemists:in kemikaaliputelit.


Ollaan saatu myös järjestettyä parit peli-illat Keravalla Hannan luona. Viimeisimpänä pelasimme Five Tribesia uudella lisäosalla, Artisans of Naqala. Five Tribes on yksi viime vuoden suosikeistani, ja lisäosa vain vahvisti tätä tunnetta. Se ei tuo massiivista määrää uutta, vaan juuri sopivan määrän kivaa lisäjuonta kupletille.

Five Tribes lisäosalla. 


Myös siskontyttöni Ainon suosikki Key Largo pääsi todella pitkästä aikaan pöydälle: Key Largo on kevyt perhepeli, jossa sukellellaan aarteita meren pohjasta ja myydään näitä aarteita sitten maihin palattua. Harmitonta kivaa, joka on hauska ottaa silloin tällöin esille, kun ei ehkä jaksa mitään hirveän raskasta.

Key Largon lauta ja osa korteista. 

Tällä kertaa ei oikein ole muuta kirjoitettavaa. Parit viime viikot ovat olleet kiireisiä, mutta ehä se tästä. Marraskuu lähenee, ja saan jännittää, saanko mahdollisesti jonkun pelin tai pelejä lahjaksi :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Potion explosion - räjähtävää viihdettä koko perheelle.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021