Kevätflunssan potemista.

Viimeiset pari viikkoa ovat menneet välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän flunssaisena. Tsemppasin toissaviikon perjantain peli-illan kunnialla. Hauskana sattumana pelasimme tuolloin mm. Pandemiaa. 

Siitä menikin sitten viikko lähinnä sairastaessa, ja ainoa peli jota pelasin oli Lords of Waterdeep, sekin ipadillä. Viime lauantaina kävimme pelipäivässä pelaamassa jotain korttipeliä, jonka nimi on totaalisesti karannut mielestäni, mutta se oli niin huono peli, että eipä haittaa etten muista. Siinä menikin pari tuntia, lähinnä siksi, että pelin omistaja ei oikein osannut selittää sääntöjä, ja pelaaminen oli ajoittain melko hapuilua. Tuon sekametelin jälkeen otimme pari erää Bang!iä ja lähdimme katsomaan lätkää. 

Tällä viikolla pöydälle on päässyt jo kolmena iltana Legendary Encounters: An Alien deck-building game. LE on yhteistyöpeli joka sijoittuu Alien -sarjan elokuvien maailmaan. Pelissä on mahdollista pelata kaikki neljä elokuvaa läpi, tai luoda näiden pohjalta ihan oma tarina. Pelaajan on myös kuoltuaan mahdollista palata peliin Alieninä. 

Legendary Encountersin mukana tulee hieno hiirimattomainen pelialusta.

Seuraavasta peli-illasta ei ole vielä tietoa, mutta olisi kiva saada esim Alchemists tai Dungeon lords pöydälle. Parina tulevana viikonlopuna valitettavasti taitaa olla muita menoja, mutta raportoin tänne jos jotain mielenkiintoista tapahtuu. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Potion explosion - räjähtävää viihdettä koko perheelle.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021