Kevätsiivousta ja järjestelyä.

Kauhukseni kuulin, että Ikea lopettaa Expedit-sarjansa. Expedit on mielestäni täydellinen kirjahylly pelejä varten, ja meillä olikin yksi 4x4 kokoinen, joka oli tosin jo aivan täysi. Mentiin sitten eräs keväinen lauantai hulluna kaikkien muiden hullujen mukaan, ja napattiin yksi 2x4  joka laitettiin sen 4x4 päälle. Koko seinänhän se vie, mutta nyt on pelit nätissä järjestyksessä, kaikille on oma paikkansa, eikä tarvi enää kasata niitä epämääräisesti hyllyn päälle. 

Samalla kun järjestelin noita hyllyjä, tuli todettua, että joistain peleistä on vain aika luopua. Tilaa ei vain enää ole sellaisille "ihan ok" peleille. Ja meidän ostoslista kun on kilometrin pituinen, jotain nyt on vain tehtävä. Siispä valittiin Janin kanssa muutamat pelit, joita tarjosimme täkäläisen pikkupelikaupan myyjälle, joka kiinnostui niistä, ja lupasi ne ottaa kunhan saa hyllyyn liikkeessään tilaa. Kumma, että heti kun joku peli on häätöuhan alla, siitä rupeaa yhtäkkiä kiinnostumaan, vaikka se on saattanut istua hyllyllä vuoden pelaamatta. Viisi peliä sai häädön, kaksi jäi vielä harkinta-ajalle. 

Samasta liikkeestä saimme napattua Pathfinder ACG:n käytettynä ihan kivaan hintaan, se kun sisälsi myös lisähahmopaketin ja kaikki kortit oli suojissa(vaikkakin todella huonoissa suojissa). Tästä ollaan tosi innostuneita, ja kerran jo kerettiin pelata tutustumispeli. Kerroin tästä myös siskontytölleni Maijulle, joka heti innostui ja ehdotti, että isänsäkin varmaan tykästyisi tähän. Siispä saadaan varmaan hyvä poppoo kasaan. Pathfinder oli yksi tämän vuoden pakkohankinnoista, joten olen kyllä erittäin tyytyväinen kun saatiin se käytettynä hieman huokeammalla hinnalla.

Indiana Jones -iltaa ei olla vieläkään keretty pitämään. Monen ihmisen aikataulujen sovittaminen on todella ärsyttävää puuhaa, mutta hiljaa hyvä tulee. 

5.4 on Kansainvälinen lautapelipäivä, ja Lautapelit.fi järjestää silloin hauskan päivän, jolloin voi mennä tutustumaan tuleviin uutuuksiin, tutkia poistopöytää ja alennuksia, ja osallistua arvontaan heidän Kampin liikkeessä. Sinne mennään ehdottomasti. Toivottavasti tästä keväästä tulee muutenkin kiva pelirintamalla, vaikka säännölliset peli-illat taitaa jäädä aika vähille ainakin meidän tavanomaisissa porukoissa. Elämä on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

50 lempparipeliäni.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021