Uusi vuosi, uudet kujeet.

Tämä vuosi alkoikin vauhdilla. Tammikuu meni ohi jotenkin huomaamatta, ja tänne kirjoitteluakin aina vaan siirsin ja siirsin. Uuden vuoden aattona pidettiin jokavuotinen pelailumaratoni. Osallistujia oli kuusi, ja jokainen sai valita kaksi peliä. Pelit vaihtelivat A la cartésta LotR korttipeliin ja kaikkeen siltä väliltä. Mahtava tapa lopettaa vuosi hyvässä seurassa!

Seuraavaksi olenkin suunnittelemassa Indiana Jones -teemaviikonloppua, koska kävi ilmi, että  17-vuotias siskontyttöni ei ole nähnyt YHTÄÄN Indiana Jones -leffaa. Tästä lähtikin muhimaan hieno idea, että voitaisiin pitää oikein kokonainen viikonloppu Indy-teemalla.  Tämä tietenkin pitäisi sisällään kaikki neljä leffaa(kyllä myös se neljäs!) ja sitten johonkin väliin mahdutettaisiin parit pelit Escapea sekä Fortune & Glorya. Olenkin tässä pohtinut, että pitäisi hankkia Escapen eka lisäosa, jossa on kuudennelle pelaajalle nopat, koska peruspelillä taitaa mahtua vain viisi pelaamaan. Tosin, nuorempi siskontyttöni Aino on kuuluisa siitä, että hän huijaa Escapessä, joten ehkä häntä ei lasketa mukaan tällä kertaa :D

Olen myös pohtinut, josko hankkisin Fortune and Gloryyn jonkun lisäosan, mutta se ei ole pelaamisen kannalta välttämätöntä. Lähinnä mieliteko. Noh, tätä pitää sulatella ja vähän kysellä mikä olisi paras. Itsellä kun ei ole kokemusta muusta kuin peruspelistä.

Tämän lisäksi olen haaveillut Pathfinderin perussetistä, jota olisi hauska pelata samalla porukalla, jonka kanssa pelataan LotRia. Lankoni on ollut aikanaan kova pelaamaan roolipelejä, joten ajattelin, että hänet saisi tähän suostuteltua mukaan helposti, koska se sisältään niin paljon roolipeleistä tuttuja elementtejä.  Pitää ehkä vielä hieman malttaa, jos hommaisi nuo Indy-iltaan tarvittavat jutut eka.

Sitten kun vielä keksisi teeman mukaisia naposteltaviaan niin avot!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Potion explosion - räjähtävää viihdettä koko perheelle.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021