Väsyttää...

Pidettiin maanantaina kevyehkö peli-ilta. Kevyt siksi, että seuraamme liittyi ystäväni työkaveri, jolla ei juuri pelikokemuksia ollut.  Koska osasimme varautua uuteen tulokkaaseen, otimme mukaan vain Menolipun ja Escape: the curse of the temple:n.

Ihaninta oli, kun huomasin että kyseinen henkilö sisäisti säännöt heti ja ymmärsi mitä pelissä oli tarkoitus saavuttaa. Tämä kun ei ole aina itsestään selvää uusien pelaajien kanssa.  Vaikka pelattiin vain paria peliä, saatiin aikaa kulumaan yhteen asti yöllä(tosin kahvitellessa meni kyllä tovi jos toinenkin). Tosi kiva, ottaen huomioon, että seuraavana päivänä oli mentävä töihin...

Tiistaina väsymyksestä huolimatta käytiin Janin kanssa stadissa hieman ostoksilla pelikaupassa. Ostettiin täydennystä Lord of the Rings -korttipeliin ja Elder signin lisäosa Unforseen forces.  Vähän harmittelin, että LotR:iin ei ollut yhtä tiettyä osaa, mutta tilaan sen sitten vaikka kun sitä näyttää nettikaupan puolelta löytyvän. Nyt meillä on melkein koko Mirkwood sykli, joten kyllä pelattavaa riittää! Pienenä taustatietona mainittakoot, että itse olen kova Tolkien fani, ja Taru sormusten herrasta on tullut luettua kymmenisen kertaa läpi. Kyseisessä korttipelissä pidän siitä, että kuvat eivät ole elokuvista, vaan eri artistien omasta mielikuvituksestaan kehitettyjä. Pidän toki Lotr leffoistakin, mutta kyllä se on se kirja joka on se suosikki.

Elderi signin lisäosaa olisi tarkoitus päästä testailemaan joko tänään tai huomenna. Sain mahdutettua kaikki osat peruspelin laatiikkoon, joten ei tarvitse aina kanniskella kahta boksia. Ei sillä, että kumpikaan olisi koolla pilattu. Jani ainakin on innoissaan tästä, joten eiköhän se pääse pyödälle piakoin.

Viime viikonloppu oli kovin täynnä kaikkea menoa ja nyt tuntuu joka päivä olevan jotain, joten univelkaa on ehkä kertynyt.  Mutta peliajastahan ei tingitä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

Potion explosion - räjähtävää viihdettä koko perheelle.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021