Perkules, kun on pimeetä!

Sieltä se marraskuu vain tulla jolkotteli, eikä asiaa yhtään auta se, että on samperin pimeää koko ajan.
Pieni lohtu on saatu pelaamisesta, jota on onnistuttu änkemään joka viikonloppuun.  Vietimme myös syntymäpäiväni ihan vain perheen kesken pelaillen. Ei noi baarit oikein jaksa nykyisin houkuttaa.

Airlines Europe on edelleen kuuminta hottia. Se on vahvistanut asemansa meidän pelihyllyssä, eikä ole menossa mihinkään. Mukavinta on ollut huomata, että AE:sta kiinnostuu monenlainen pelaaja, sekä satunnainen että harrastaja.

Joulua varten ollaan hankittu muutamia partypelejä, koska Janin sisko on pyytänyt meiltä peliviihdettä jouluaterian jälkeen.  Koska Janin toinen sisko on kehitysvammainen, tämä rajoittaa hieman mitä pelejä voidaan pelata. Ilokseni huomasin, että Wits&Wagers:istä sekä Say Anything:istä on suomenkieliset painokset(Tiedolla tai tuurilla ja Sano suoraan!), joten hommattiin ne aattoiltaa varten. Kyseiset pelit lyötyvät mm. Tom Vaselin 100n pelin listalta, joten jos yhtään nappaa niin kannattaa tutustua. Vaikka tosi pelaajahan ei myönnä pelaavansa partypelejä :D Aiotaan myös ottaa Dixit mukaan, sillä se on toiminut joka kerta tuolla porukalla. Joulupäivä vietetään sitten vuorostaan minun perheen luona, joten sinne voimme ottaa mukaan melkeinpä mitä pelejä tahansa. Olen myös ostanut siskontytölleni Blitzin joululahjaksi, joten oletan että pelataan myös sitä.

Paris connection on myös uusi peli meidän hyllyssä, ja ollaan sitä jo pariin otteeseen pelailtukin. PC voitti Suomen Vuoden lautapeli -palkinnon ja onkin oikein mukava tuttavuus. Kaikki ei siitä tosin innostu, taitaa olla enemmän aikuisempaan makuun.  Heräteostokseksi sanoisin PC:n olleen oikein hyvä ostos. Pitää vielä päästä kokeilemaan sitä täydellä pelaajamäärällä, tähän astiset pelit ovat olleet 3-4 pelaajan koitoksia.

Voi olla, että tässä tulee vielä jokunen peli hankittua ennen joulua, vaikka säästölinjalla pitäis olla. Taskussa polttelee lautapelit.fin lahjakortti, jonka sain synttärilahjaksi, joten ainakin se pitäisi mennä käyttämään. Harmittaa, kun on niin monta hyvää peliä toivelistalla, etten osaa päättää mihin tuon LK:n käyttäisin.  Innolla seurailen, joskos lautapelit.fi:n valikoimiin ilmestyisi uusi painos Taluvasta, jota on odoteltu kuin nousevaa kuuta.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

50 lempparipeliäni.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021