Flunssan potemista.

Niinpä niin, syksy on täällä taas ja samoin on flunssakausi. Pääsi kyllä yllättämään minut ihan täysin. Mutta, ollaan nyt parin viikon aikana saatu kuitenkin muutama peli-ilta järkättyä, joten tauti osui juuri sellaiseen saumaan, ettei peli-iltoja ollut vielä sovittu.

Summoner Wars on saanut paljon pöytäaikaa. Meillä taitaa kumpikin tykätä siitä paljon. Sattumoisin pelailtiin samaisen pelifirman toista tuotosta, Dungeon Run:ia maanantaina peli-illassa. Hauska sekin, ei tosin sovellu liian totisille pelaajille. Puukkoa tulee selkään joka suunnalta, siihen voi luottaa. Vähän kyllä toivon, että pelissä olisi laattoja hieman enemmän, mutta Plaid Hat Games taisi tuossa taannoin vinkata, että lisää olisi mahdollisesti tulossa. Saa nähdä tosin milloin. Ehkä nyt kun saivat Mice & Mystics:in ulos, aikaa riittää vanhoillekin peleille.

Airlines Europea on tullut anoppilassa pelailtua ihan kiitettävästi, taitaa olla uusi suosikki myös siellä. Viisinpeliä ei olla vielä päästy kokeilemaan, mutta halua kyllä olisi. Jahka nyt saan tämän flunssan selätettyä, voi taas suunnitella pelaamisia vähän pidemmälle.

Ei kyllä pitäisi selailla BoardGameGeekkiä koko ajan. Toivelista on mahdottoman pitkä, ja rahaa pitäisi säästää. Ensi vuonna tanssitaan meidän häitä, joten ihan jokaista peliä ei voi hommata, vaikka kuinka tekisi mieli. Pitää odottaa, josko saisin synttärilahjaksi jonkun kivan paketin. Tosin, 7 Wonders: Cities on kyllä pakko hommata, nyt kun se on saatavilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakohuonepelit omassa olkkarissa - Testissä Exit the Game -sarja.

50 lempparipeliäni.

Miiran Top-30+5 -listaus 2021